If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Махагоновият волан е класика при Алфа Ромео. Ако не ти харесва го смени с кожен, калъф е малко голфаджийско според мен
Аз бях много против всякакви калъфи , докато не видях въпросния. Целия е черна естествена кожа и не стои като калъф а се зашива. Като оправя и конзолата ще снимам вероятно. Нещо подобно
По точка 1 - докато ми се допие вода или кафе и съм стигнал,а и предпочитам да е на маса.
По точка 2 - ако беше по-маневрена на тясно в завоите нямаше да влиза с тази скорост и стабилност.
По точка 3 - вече е късно.
Не харесвам евтината имитация на махагон.
Калъф за волана и топка за скоростите от isotta и остана само централната конзола.
Волана и лоста са си екстра с имитацията, конзолата е дразнещия елемент, при мен явно някой от предходните собственици е бил на същото мнение, та съм с черна конзола, махагонов волан и лост.
И ми е перфектно на усещане като ги държа
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
стига ве, махагоновия волан ме кефи най-много. един лек намек за лукс и комфорт.
на конзолата махагона много пластмасов, ама при мерак може да се намери по-истинско фолио.
странен ми е този стремеж у някои, да я направят черна и еднаква с всичко друго на улицата.
Волана и лоста са си екстра с имитацията, конзолата е дразнещия елемент, при мен явно някой от предходните собственици е бил на същото мнение, та съм с черна конзола, махагонов волан и лост.
И ми е перфектно на усещане като ги държа
Ква имитация бре, моя поне си е баш истинско лакирано дърво
И много ми харесва така, Волвото ми също е с дървен волан и съм много хепи
Ммда, най-якия материал от който съм държал волан е дърво, ама всеки има право да няма вкус... На 156 специално, както вече казаха, единствено конзолата е имитация - волана и топката са си дрЪво...
^И аз така мисля, дърво е.И да не съм офтопик - най мразя скърцащите тампони и кофти пепелника - недостъпен е (на 3-та за всички, на 5-та за пасажера)...
Comment